Paul van der Heijden

Dierenarts Chirurgie en Orthopedie

Paul van der Heijden
Paul van der Heijden Dierenarts Chirurgie en Orthopedie

Ik ben geboren in Leiden ( 1957) en opgegroeid in Zoeterwoude. Speelde en hielp van jongs af aan op de boerderij van de buren en vond het reuze interessant als de “dierendokter” kwam. Sinds toen was de beroepskeuze gemaakt alhoewel bijna een carrière als profvoetballer werd gehaald.
Twee jaar na het afstuderen in Utrecht ben ik in 1986 een eigen praktijk begonnen in Pendrecht Rotterdam samen met mijn vrouw Jeanet. Ook werden er vestigingen geopend in Zuidwijk en Feyenoord. De praktijk in Pendrecht werd een groot succes en groeide uit zijn voegen. Na 13 jaar werd in Lombardijen het eerste Dierenziekenhuis van Nederland geopend door verbouwing van een leegstaand gymnastiek lokaal. Het team groeide uit tot 40 man en vrouw en het concept “ total care onder 1 dak “ sloeg erg goed aan in Rotterdam en omstreken. Landelijk werd Dierenziekenhuis Rotterdam beroemd na drie jaar op TV geweest te zijn.
Als “senior dierenarts” ben ik een oorspronkelijk allround dierenarts met de laatste 12 jaren een verdere verdieping in de oncologie, chirurgie en orthopedie wat op hoog niveau wordt beoefend en waar ik mijn uitdagingen uit haal. Ik ben een fanatiek volger van nationale en internationale congressen en nascholingen om goed up-to-date te blijven.

Chirurgie - Orthopedie