Alyssa Mhadhbi-Menting

Paraveterinair

Alyssa Mhadhbi-Menting
Alyssa Mhadhbi-Menting Paraveterinair

Even voorstellen: Ik ben Alyssa Ik werk op de spoed en opname afdeling als paraveterinair.
In 2015 heb ik mijn opleiding tot Internationaal paraveterinair afgerond. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Aeres MBO Barneveld, de opleiding duurde twee jaar en zes maanden daarvan heb ik in Engeland gestudeerd en gewerkt. Na de afronding van mijn studie ben ik direct begonnen met werken in een kliniek in Rhenen. Daar heb ik ongeveer één jaar gewerkt en daarna ben ik gaan werken in een kliniek in Tiel. In Tiel heb ik vier jaar gewerkt en heb ik al veel ervaring opgedaan als paraveterinair. Na vier jaar was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd in het toen net nieuw gebouwde Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem. Sinds maart 2020 ben ik werkzaam als paraveterinair in het dierenziekenhuis, in het begin als allround paraveterinair en nu als spoed en opname paraveterinair.

Als spoed en opname paraveterinair ben ik vooral aan het werk in de opname waar ik voor alle opgenomen dieren zorg. U kan mij zowel overdag, in de avond als in de nacht tegenkomen, wij werken in 3 diensten zodat er 24 uur per dag iemand aanwezig is bij de opgenomen dieren. Werken in de spoed en opname is mijn passie en ik haal heel veel voldoening uit mijn werk, geen dag is hetzelfde en samen met het team werken wij aan de best mogelijke zorg voor de patiënten.

In mijn privéleven reis ik graag met mijn man naar warme landen en breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie. Mijn man en ik hebben twee katten genaamd Jack en Sky, het zijn broer en zus en ze zijn bij ons sinds juni 2018.