Esmee van Leijen

Paraveterinair

Esmee van Leijen
Esmee van Leijen Paraveterinair

Hoi! Mijn naam is Esmee. 

Sommigen zullen mij misschien nog kennen van mijn tijd bij Mijn Dierenarts Arnhem, waar ik tijdens mijn studie heb gewerkt. Sinds juni 2020 ben ik na mijn stage blijven hangen bij het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem waar ik nu een jaar met veel plezier werkzaam ben. U kunt mij vooral vinden achter de balie of aan de telefoon, waar ik u zo goed mogelijk probeer te helpen. Om de week draai ik ook de radiologie poli, waar ik samen met Drs. Anna Polderman uw hond/kat voorzie van echo's. De diagnostische beeldvorming is een interessante kant van de veterinaire zorg, waar ik dan ook met veel plezier mijn werk doe.

Sinds een halfjaar ben ik mij aan het verdiepen in het apotheekbeheer en zorg ik er samen met mijn collega voor, dat er voldoende medicatie op voorraad is om het ziekenhuis draaiende te houden. Het leuke aan apotheekbeheer vind ik dat er altijd veranderingen plaatsvinden en er een hoop uit te leren valt.

Ook draai ik zo nu en dan spoeddienst in de avond- en/of weekenduren, waarbij u mij ook voornamelijk aan de balie of aan de telefoon zult vinden. Samen met mijn collega's zet ik mij dan graag in om de juiste behandeling voor elk dier in te zetten.

Wie weet tot snel!