Ingrid van Mansum

Hoofd Paraveterinair

Ingrid van Mansum
Ingrid van Mansum Hoofd Paraveterinair

In 1996 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan MAS in Barneveld. Sindsdien heb ik 21 jaar met heel veel plezier bij Dierenkliniek de Vossenhof in Nijmegen gewerkt. Toen deze ophield te bestaan kwam een lang gekoesterde droom uit; als hoofd paraveterinair samen met een fantastisch team het grootste en mooiste dierenziekenhuis van Nederland realiseren!

In het begin heb ik onze tandheelkundige dierenarts geassisteerd, een specialisatie die ik nog steeds heel erg leuk vind, maar langzaamaan heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar meer administratieve taken. Nu ben ik verantwoordelijk voor het apotheekbeheer, de debiteurenadministratie, pricing en het verbeteren van processen en structuren binnen het ziekenhuis.


In 2016 heb ik mijn vakdiploma Hondentrimmen bij Aeres Training Centre Barneveld behaald en in 2017 mijn vakdiploma Niet-invasief en katvriendelijk kattentrimmen bij het HKI te Bunnik. Vooral dit laatste sluit goed aan bij de gouden status van ons dierenziekenhuis als Cat Friendly Clinic.