Spoedkliniek

Doorverwijzen bij spoed

Doorverwijzen bij spoed

Voordat u uw dienst geheel naar ons overzet hebben wij graag een keer (telefonisch) contact met u om alle opties door te spreken.

Heeft u patiënt spoedeisende en/of uitgebreide zorg nodig? Ons dierenziekenhuis staat 24/7 klaar voor u en uw patiënten. Ons team bestaat uit Europees erkende specialisten, gedifferentieerde dierenartsen en hoog opgeleide paraveterinairen. Onze spoedkliniek is dan ook 24/7 bemand. Wij willen fungeren als een verlengstuk van uw eigen dierenkliniek. In onze opname scheiden wij honden en katten van elkaar om de patiënten zo rustig mogelijk te houden en het zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor basic en medium care.

Samenwerking met uw praktijk is voor ons essentieel en geven daarom dan ook altijd terugkoppeling. U krijgt het patiëntendossier en eventuele vervolgbehandelingen teruggekoppeld zodat u de patiënt zelf weer kunt opvolgen. Wij investeren continu in opleidingen en medische faciliteiten om 24/7 deze dienst aan te kunnen bieden.

Na sluitingstijd kunt u uw telefoon doorschakelen naar ons spoednummer. Dit is kosteloos voor praktijken die met regelmaat doorverwijzen. Voordat u gebruik maakt van onze spoeddienst hebben wij graag even een keer contact met u. Als u met ons wilt samenwerken, laat het ons weten door te bellen naar 026 - 333 37 30 of mail naar info@edz-arnhem.nl

Telefonisch advies voor oogheelkundige spoedgevallen

De landelijke oogheelkunde spoeddienst is veranderd: vanaf 1 januari 2023 wordt telefonisch advies aangeboden van 9.00 tot 21.00 uur, 7 dagen per week. Dit is een service uitsluitend voor dierenartsen en is gebaseerd op hetzelfde systeem als voorheen: dierenartsen kunnen bij het UKG (030 253 1300) opvragen wie de dienstdoende oogspecialist is. Deze zal u vervolgens te woord staan of terugbellen zodra dit mogelijk is.

Het systeem is veranderd om een spoedservice te kunnen blijven aanbieden door een enthousiaste, maar kleine pool van oogspecialisten.

 

 

Lees meer over onze spoed en opname