Menu
  • Bel ons:026 - 33 33 730

Voor dierenartsen

Informatie voor dierenartsen

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar indien uw patiënt spoedeisende, specialistische of uitgebreide zorg nodig heeft. In het dierenziekenhuis werken meerdere Europees erkende specialisten, gedifferentieerde dierenartsen en hoogopgeleide paraveterinairen op een specifiek vakgebied. Dit geeft ons de mogelijkheid doorgestuurde patiënten de beste behandeling te bieden. Ons dierenziekenhuis staat in dienst van en als verlengstuk van uw dierenkliniek.

We richten ons uitsluitend op spoed- en tweedelijnszorg. Om hierin de beste zorg te kunnen bieden op het gebied van zorg- en spoeddienstverlening, investeren wij continu in specialistische opleidingen en medische faciliteiten. De samenwerking met uw kliniek is voor ons essentieel. Door goede zorg te bieden komen patiënt en cliënt tevreden en in goede handen terug in uw kliniek. Na behandeling in ons dierenziekenhuis worden de patiëntenkaart en eventuele vervolgbehandeling naar uw dierenkliniek teruggekoppeld, zodat deze in uw dierenkliniek kunnen worden opgevolgd.

Uw telefoon kan na sluitingstijd worden doorgeschakeld naar ons spoednummer. Voor praktijken die regelmatig naar ons doorverwijzen zit aan deze dienst geen kosten aan verbonden. Mocht u voor het eerst naar ons doorschakelen, hebben we graag een keer contact met u. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via  026 - 33 33 730 of info@edz-arnhem.nl indien u interesse heeft om met ons samen te werken.

Doorverwijzen?

Voor verwijzingen zijn we bereikbaar via info@edz-arnhem.nl. We vragen dierenartsen vriendelijk ons een beknopte verwijsbrief, het gehele dossier inclusief uitslagen en beeldmateriaal beschikbaar te stellen. De gegevens ontvangen we graag zo snel mogelijk. Geef bij een verwijzing aan waarvoor u verwijst: een volledig onderzoek en behandeling of alleen een bepaalde modaliteit waarna u de behandeling zelf overneemt.

Voor het maken van een afspraak nemen wij bij voorkeur zelf contact op met de klant. Dit proberen wij zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één werkdag te doen. Telefonisch overleg over een mogelijke doorverwijzing is ook mogelijk via 026 - 33 33 730.

Bel voor het verwijzen van een spoedgeval naar 026 - 33 33 730. Maak gebruik van het keuzemenu om direct een medewerker aan de lijn te krijgen.

Aanvraag e-mailconsult dermatologie